CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Borang Tempahan( WAJIB ISI)

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran
Alamat Email:
No Tel
Kod Product
Warna
Kuantiti
Tarikh Majlis
Penghantaran
Pembayaran

Form provided by Freedback.

Apr 12, 2012

Tempahan Candy Buffet Untuk wedding




Kami turut menyediakan sedikit kelainan bagi majlis perkahwinan anda dimana anda boleh meletakkan candy buffet bersama-sama meja hiasan/meja potong kek di hari bahagia anda.Buat masa ini,kami mengadakan promosi hanya dengan SERENDAH RM299.00 anda mampu mendapat pakej candy buffet seperti diatas.Warna tema boleh dipilih:-)Email ke giftsandfavor@gmail.com

Mar 6, 2012

Marshmallow Untuk di Borong


Harga Jualan
1kg-RM32.00
5kg ke atas(borong)- RM30.00
***Agen/Pengedar amat dialu-alukan bagi setiap negeri.
giftsandfavor@gmail.com

Mar 4, 2012

Printed Label untuk Mineral Water


Kami telah menambah cabang perniagaan kami dengan menyediakan servis cetakan label untuk semua jenis minuman terutama air mineral.Setiap pelanggan dapat personalised air minuman mereka sendiri dengan harga yang amat berpatutan.

Harga Promosi Cetakan Label +air mineral botol: RM1.80



Email ke giftsandfavor@gmail.com

Feb 20, 2012

Tempahan Minggu #1 Februari 2012




Untuk minggu ini,kami banyak menerima tempahan untuk bizcard dan beberapa produk marshmallow & candies.Terima kasih kepada semua.Kami amat menghargainya:-)

Feb 13, 2012

Limited Stok-300pcs..99sen per pc

Memandangkan ada customer yang membatalkan tempahan disaat akhir,kami terpaksa melelong mini mug ini dengan harga 99sen satu..siapa cepat dia dapat..SMS segera ke 017-3259849

Feb 8, 2012

Tempahan Minggu #4 Januari 2012




Pada minggu terakhir januari,kami telah mendapat tempahan borong untuk produk marshmallow dan bisnes kad dari pelanggan kami,Pada minggu ini juga kami membuat beberapa penghantaran bagi pelanggan yang telah menempah pakej promo RM1 dan pakej cenderahati yang lain.Selain itu,tempahan printed yasin promo juga telah berjaya disiapkan.Terima kasih semua yang memberi kepercayaan.Maaf jika ada kekurangan.

Jan 31, 2012

Promosi Cetakan Yasin RM1.99

Kami telah menyediakan design ready made untuk promosi ini.Dapatkan segera sementara stok masih ada.Boleh cetak nama anda pada cover yasin ini..

Tempahan Minggu #3 Januari 2012






Salam ceria semua.Ini update tempahan pada minggu ini.Alhamdulillah,dengan rezeki dan sokongan anda semua ,kami sangat hargainya.Pada hujung minggu baru ini juga,kami telah berjaya menyiapkan hiasan meja untuk birthday parti.Terima kasih kepada Shafura sekeluarga.Semoga berpuas hati hendaknya.Maaf sekiranya ada kekurangan.

Jan 18, 2012

Candy Buffet Package

Buat penegtahuan semua,kami juga turut menyediakan khidmat hiasan & kelengkapan meja untuk candy buffet dengan harga yang berpatutan.Boleh email ke giftsandfavor@gmail.com untuk mengetahui harga pakej yang disediakan.

Jan 13, 2012

Tempahan Minggu #2 Januari 2012




Minggu ini tempahan banyak datang dari produk marshmallow.Terima kasih semua pelanggan.Kami berikan harga terendah dipasaran pada waktu ini.InsyaAllah..

Jan 12, 2012

Hiasan Meja untuk Party

Anda inginkan hiasan meja untuk majlis anda seperti ini???Kami ada menawarkan harga yang terendah dan menarik untuk hiasan meja.Jadikan ia kenangan paling bermakna buat diri anda.Sesuai untuk meja potong kek(majlis kahwin),aqiqah & birthday party.Email kami di giftsandfavor@gmail.com  untuk mendapatkan harga pakej hiasan meja tersebut.

Jan 6, 2012

Tip #1 10 Asas Perkahwinan Bahagia

Pic: Google

10 Asas Menjadikan Perkahwinan yang Bahagia

1) Berkongsi tanggungjawab
2) Jadikan pasangan teman paling istimewa
3) Rancanglah masa depan bersama-sama
4) Amalkan komunikasi yang baik antara pasangan
5) Kenali 'bahasa cinta' pasangan anda
6) Kukuhkan & jagalah kewangan anda suami isteri
7) Cuba cari penyelesaian bagi setiap konflik
8) Amalkan toleransi dalam hubungan seks
9) Tabah & Sabar dalam hubungan
10) Yang paling penting------------>Solat berjemaah

Tempahan Minggu #1 Januari 2012






Bagi tahun 2012 ini,kami banyak menerima tempahan marshmallow dan cookies.Untuk minggu #1 ini juga,kebanyakan pakej lelong kami telah habis dijual dan dibooking sepenuhnya.Alhamdulillah..terima kasih semua atas sokongan.Jika ada tersalah kata sepanjang urusniaga ,kami memohon maaf.

Dec 30, 2011

Tempahan Terakhir Cookies bg 2011

12 kebaikan & fakta tentang coklat yang anda mungkin tidak tahu:

1)Coklat mengandungi ANTIOKSIDA---jd,dpt hindar KANSER
2)Coklat dpt mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular---jd,dpt hindar TEKANAN DRH TINGGI & rendahkan KOLESTEROL
3)Coklat dpt membantu menangani STRESS----jd,anda akan sentiasa CERIA
4)Koko dlm coklat dpt melambatkan proses PENUAAN---jd,anda sentiasa AWET MUDA
5)Coklat dpt mempengaruhi perasaan seseorang---jd,hadiahkanla isteri/gf/ibu/anak/suami/bf/tunang anda spy dia sentiasa SAYANGKAN anda
6)Coklat BUKAN penyebab JERAWAT----jerawat bertenggek kt muka tu sbb HORMONLA...tak caya tanya doktor
7)Makan coklat pd kuantiti yg TEPAT dpt MELAWAN kerosakan gigi....kne GOSOK gigi lepas makan coklat jgk yer..
8)Kajian di Pitsburg Universiti membuktikan coklat BUKAN penyebab MIGRAIN---ni pun sbb HORMON / korang tak ckup tido /BANYAK sgt berfikir
9)Coklat TIDAK akan meningkatkan paras KOLESTEROL dlm darah----coklat ada byk ASID STERIK,iaitu KOLESTEROL BAIK yg TIDAK akan MENYUMBATKAN arteri darah korang
10)1.5 ounce coklat susu ada kandungan MINERAL yg disarankan diambil setiap hari------pasal tu korang mesti KENYANG lepas mkn coklat
11)Coklat BUKAN penyebab KEGEMUKAN jika diambil pada KADAR yg betul---malah kalo korang minum coklat susu sebelum makan nasi,korang lagi SENANG berdiet,ni fakta BETUL,dh ada kajian ok
12)ni yg paling bagus...coklat dapat membantu anda HIDUP LEBIH LAMA---sbb kalo korang sentiasa hepi ,xstress,JAGA kesihatan mesti umur korang panjang..INSYAALLAH..

**Fakta ini dicedok dari lembaga koko msia.Jadi,PERCAYAla..hehe

dan ini sebab korang kne bg anak korang makan COKLAT:

a)         Membantu meningkatkan memori dan hafalan----blh jd TAHFIZ AL-QURAN,insyaAllah

b)         Membantu menguatkan hafalan-----cepatla anak korang PANDAI nnt

c)         Membantu menajamkan mata dan minda-----budak-budak akan LEBIH FOKUS

d)         Membantu memulihkan keletihan saraf---sentiasa AKTIF macam anak aku SARAH CHAN..haha


e)         Membantu menguatkan daya ingatan----senang la korang nk ajar anak korang,xdela BERBUIH mulut sebut berulang-kali..hehe

p/s untuk itu,sapa yang teringin nk rasa choc chip yg 100% dari coklat & koko ni,blhla buat tempahan untuk thn 2012 ni..harga sama jugak sejak dari thn 2009...XPENAH naikkan harga pong..:-)

Dec 28, 2011

Marshmallow-sesuai untuk candy buffet


Sekarang trend di Malaysia ,ramai yang telah menggunakan marshmallow dalam setiap majlis yang diadakan.Trend terkini ialah Candy Buffet...atau Bufet Gula-gula.Yang pastinya kanak-kanak yang paling menyukai candy buffet ini kerana sudah tentu banyak hidangan manis/gula-gula terdapat dimajlis ini.Marshmallow boleh dihias kreatif bagi menarik perhatian tetamu anda.

Dapatkan marshmallow dari kami dengan harga TERENDAH di pasaran dan HALAL.Sampel juga boleh dibeli jika ingin mencubanya dahulu.



Harga terkini 2012 bagi marshmallow(Twisted,Pillow)

Jenis A
100g - RM5.00
500g-RM18.00
1kg-RM30.00
5kg ke atas(borong)- RM28.50




Jenis B (Flower,Mushroom,Fruit)
Harga Jualan
100g - RM7.00
500g-RM20.00
1kg-RM38.00
5kg ke atas(borong)- RM36.50 

***Agen/pengedar amat dialu-alukan bagi setiap negeri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share it